Predstavnici grada Gospića na CROAGRO- međunarodnom sajmu poljoopreme i mehanizacije

PHOTO-2023-12-01-08-32-57-1

Jučer je na Zagrebačkom velesajmu otvoren CROAGRO – međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja na kojima se predstavio veliki broj izlagača iz čak 32 zemlje koji su svoje proizvode izlagali na 16 000 m2 i na šest različitih pozornica. Svoje mjesto među izlagačima imala je i Turistička zajednica grada Gospića predstavivši se posjetiteljima zajedničkim izložbenim štandom sa Turističkom zajednicom općine Plitvička Jezera, prezentirajući turističke i gastronomske potencijale Like i Gospića. Na Zagrebačkom velesajmu Lički štand posjetilo je izaslanstvo Grada Gospića i zamjenica gradonačelnika Kristina Prša.

CroAgro  vrhunski je nacionalni i središnji poljoprivredni događaj koji svake godine okuplja na jednom mjestu poljoprivrednike, proizvođače i stručnjake iz cijele regije. Sajam je idealna platforma za umrežavanje i razmjenu iskustava i znanja na B2B susretima, prezentiranje novih proizvoda i usluga kao i dijeljenje iskustava s posjetiteljima u unapređenju vlastitog poslovanja.

Tematski sadržaj ovog sajma u izlagačkom, stručnom i edukacijskom segmentu uključuje najsuvremeniju poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, poljoprivredne i prehrambene proizvode, sadnice i sjemenski asortiman, sredstva za zaštitu bilja i podizanje prirodne plodnosti tla te svu potrebnu opremu i repromaterijal za proizvodnju.

CROAGRO je poljoprivredni i obiteljski sajam s mnoštvom zanimljivih sadržaja za sve generacije i jedini poljoprivredni sajam u Hrvatskoj koji se održava u zatvorenim, grijanim i uređenim prostorima te u razdoblju mirovanja poljoprivredne aktivnosti što izlagačima pruža mogućnost bolje prezentacije.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Skip to content