U Gospiću otvoren trgovački centar STOP SHOP

DSCN2071-2048x1536.jpg.pagespeed.ce_.9brCuyE6jW

Svoja vrata stanovnicima Gospića i okolice danas je otvorio maloprodajni centar STOP SHOP. Ovo je sedmi po redu otvoreni STOP SHOP u Hrvatskoj koji će svojom raznolikom  ponudom obogatiti Gospić, te postati novo trgovačko središte Like. Ovaj dobro poznati brend okrenut je prema gradovima srednje veličine, a gospićki centar kupcima nudi čak 11 trgovina: Spar, Optika Anda, Takko, NKD, Sportisimo, Sinsay, New Yorker, Sport Vision, MANA, Tedi, Zoo City , te caffe bar YES. Svečano otvorenje održano je na klizalištu, koje će narednih mjesec dana uveseljavati najmlađe, ali i odrasle, te na taj način spojiti ugodno iskustvo kupovine i zimskih radosti.

Simboličnim rezanjem vrpce novi centar otvorili su gradonačelnik Karlo Starčević, župan Ernest Petry i Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku.  Nakon rezanja vrpce na simboličan način ključ centra predao je Ljubomir Artuković, predstavnika Tromonta, tvrtke koja je bila zadužena za izvođenje građevinskih radova.

“Naša vizija je jasna – privući štedljive, pametne kupce koji cijene pristupačnost i praktičnost, a koji će u okviru ponude naših zakupaca moći pronaći proizvode najrazličitije namjene. Uvjeren sam kako će novi STOP SHOP Gospiću ali i cijeloj regiji pojednostaviti životne navike“, istaknuo je u svom obraćanju Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku.

Župan ličko – senjski Ernest Petry rekao je nešto više o važnosti ovog projekta naglasivši kako se očekuje zapošljavanje oko stotinjak građana grada Gospića i okolice u ovim trgovačkim prostorima, a nude se i dodatni sadržaji na području Ličko – senjske županije.

Gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević pohvalio je ovaj projekt kao veliku investiciju koja je dobrodošla u Grad Gospić i Ličko – senjsku županiju i znak je povjerenja u ulaganje investitora na našem području.

Posebnu notu ovom adventskom razdoblju, ali i otvorenju STOP SHOP retail parka u Gospiću dale su klizačice Ice Wonderlanda sa svojim atraktivnim plesnim točkama.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Skip to content