Zabranjeno pušenje otvara GROCKS 2023.

GROCKS_OK-6

I ove godine za sve ljubitelje rock glazbe KIC Gospić priprema pravi spektakl. GROCKS otvaramo 1. srpnja koncertom legendarnog Zabranjenog pušenja. Pridružite nam se i zapjevajte s nama legendarne hitove “Jugo 45”, “Zenica Blues”, “Djevojčice kojima miriše koža”, “Možeš imat moje tijelo”, “Karabaja” i mnoge druge. Ulaznice možete kupiti po cijeni od 10,00 eura.

Nama se nikud ne žuri jer 15. srpnja plešemo Tango uz grupu Vatra. Ovaj popularni rock, pop sastav osnovan je 1999. godine i od tada žari i pali hrvatskom scenom. Hitovi kao što su “Tango”, “Rum na usnama”, “Javi se kad stigneš” svima su poznati. Pridružite nam se i neka vruće ljeto postane još toplije uz popularnu grupu Vatra. Prije koncerta s početkom u 21 sat zagrijati će vas predgrupa Tajno ime. Ulaznice možete kupiti po cijeni od 8,00 eura.

Ima li tu mjesta za mene? Naravno da ima mjesta za sve. Zajedno 28. srpnja zatvorimo Gospićku rock scenu uz Urban & 4. Pjevajte s nama cijelu noć hitove “Mjesto za mene”, “Iskra”, “Priđi mi bliže”, a sutra ćemo pričati o svemu. Ulaznice možete kupiti po cijeni od 8,00 eura.

Svi koncerti započinju od 22:00 sata.

Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama KIC-a na adresi Budačka 12, od ponedjeljka do petka u vremenu od 07:00 do 19:00 h.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Obavijest o privremenoj regulaciji prometa

Zbog nastavka terenskih aktivnosti za potrebe provođenja III. faze probnih iskapanja i eshumacije posmrtnih ostataka na lokaciji ispred gradskog groblja sv. Marije Magdalene u Gospiću

Skip to content