Započela isplata božićnica socijalno ugroženim građanima Gospića

DSCN1990-2048x1536

Grad Gospić je i ove godine povodom Božića i božićnih blagdana osigurao božićnice za socijalno ugrožene građane. To je još jedan pokazatelj da Grad Gospić prema svojim  mogućnostima itekako vodi brigu o sugrađanima lošijeg materijalnog stanja. Božićnice u iznosu od 300,00 kn se isplaćuju u dvorištu zgrade Gradske uprave na adresi Budačka 55. Isplata božićnica započela je jučer i traje do petka 2. prosinca u vremenu od  09:00 -13:00 sati.

Također, svim nepokretnim i nemoćnim osobama koje ispunjavaju uvjete, božićnica će biti dostavljena u njihove domove temeljem prijave Gradu Gospiću na broj telefona 053/572-082 ili osobno,  što je također primjer brige Grada Gospića za najosjetljivije i najugroženije sugrađane – stare i nemoćne, što će svakako i ubuduće činiti.

Uvjete za dodjelu božićnice možete pročitati na službenoj stranici Grada Gospića  https://gospic.hr/obavijest-o-dodjeli-bozicnica-socijalno-ugrozenim-gradanima/.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Usvojeni akti s 35. sjednice Gradskog vijeća

14. lipnja 2024. godine održana je 35. sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića na kojoj su razmatrani i usvojeni slijedeći akti Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna

Skip to content