Grad Gospić uređuje Čardak: Započela sanacija starog mosta i rekonstrukcija dječjeg parka

IMG_5918

Grad Gospić krenuo je u radove na dvije lokacije na Čardaku. Započela je sanacija starog mosta u ulici dr. Ante Starčevića, te rekonstrukcija dječjeg parka. Kako bi most zasjao u punom sjaju potrebno je sanirati oštećeni nogostup, ogradu te postaviti rasvjetna tijela kojih na mostu do sada nije bilo. Novu ogradu postavit će Bruno obrt iz Gospića, nogostup tvrtka Baufil iz Duge Rese, a uređenje rasvjete postavljanjem novih antiknih rasvjetnih stupova odradit će tvrtka Komunalac Gospić. Ukupna vrijednost ovih radova iznosi 43.658,70 EUR.  Po završetku navedenih radova stari most u Gospiću dobit će jednu sasvim novu vizuru, ali će biti i funkcionalniji i sigurniji.        

Nedaleko mosta otvoreno je još jedno gradilište, naime, krenula je i rekonstrukcija dječjeg igrališta u Parku hrvatskih dragovoljaca i branitelja Domovinskog rata (na Čardaku). Ovom rekonstrukcijom park će biti uređen i bit će postavljena nova funkcionalna igrala na radost svih gospićkih mališana. Radove na rekonstrukciji izvodi tvrtka Komunalac Gospić.

Za vrijeme trajanja radova molimo naše sugrađane za poštivanje regulacije prometa, strpljenje i suradnju. Pješake naročito upozoravamo na oprez prilikom kretanja uz zonu radova.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Događanja

Kino Korzo

ABIGAIL – 17. I 18.05.2024. – 20,30 SATI IZVORNO IME: Abigail  ⑮Redatelj: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler GillettGlumci:Melissa Barrera, Dan Stevens, Alisha Weir, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin

Skip to content