Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove

photo-1578349035260-9f3d4042f1f7

Dječji vrtić „Pahuljica“ uključio se u projekt “Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“.

Uključivanjem u navedeni projekt digitalizirao se proces upisa u Dječji vrtić „Pahuljica“ te na taj način omogućio upis djece u dostupne programe odgoja i obrazovanja putem sustava e-Građani.

Projektom se omogućilo pokretanje jedinstvenog zahtjeva i potpuna obrada te se na taj način ostvarilo administrativno rasterećenje roditelja/skrbnika, budući da za prijavu više nije potrebno donositi razne potvrde (poput rodnog lista djeteta ili potvrde o zaposlenju), već Sustav te podatke sam povlači iz odgovarajućih registara nadležnih državnih tijela koja su dosad građanima izdavala potvrde na svojim šalterima.

Navedeni projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. –2020., u ukupnoj vrijednosti od 40.002.019,64 kn, a provodi ga Ministarstvo pravosuđa i uprave u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom – CARNET.

Upute za upis djece u Dječji vrtić “Pahuljica” putem sustava e-Građani

Više

Digitalizacija procesa upisa djece u Dječji vrtić „Pahuljica“

Više

Uskoro e-upisi u Dječjem vrtiću „Pahuljica“

Više

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Skip to content