Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove

photo-1578349035260-9f3d4042f1f7

Dječji vrtić „Pahuljica“ uključio se u projekt “Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“.

Uključivanjem u navedeni projekt digitalizirao se proces upisa u Dječji vrtić „Pahuljica“ te na taj način omogućio upis djece u dostupne programe odgoja i obrazovanja putem sustava e-Građani.

Projektom se omogućilo pokretanje jedinstvenog zahtjeva i potpuna obrada te se na taj način ostvarilo administrativno rasterećenje roditelja/skrbnika, budući da za prijavu više nije potrebno donositi razne potvrde (poput rodnog lista djeteta ili potvrde o zaposlenju), već Sustav te podatke sam povlači iz odgovarajućih registara nadležnih državnih tijela koja su dosad građanima izdavala potvrde na svojim šalterima.

Navedeni projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. –2020., u ukupnoj vrijednosti od 40.002.019,64 kn, a provodi ga Ministarstvo pravosuđa i uprave u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom – CARNET.

Upute za upis djece u Dječji vrtić “Pahuljica” putem sustava e-Građani

Više

Digitalizacija procesa upisa djece u Dječji vrtić „Pahuljica“

Više

Uskoro e-upisi u Dječjem vrtiću „Pahuljica“

Više

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Gospić

APEL GRAĐANIMA GRADA GOSPIĆA

STOŽER CIVILNE ZAŠTITEGRADA GOSPIĆA APEL GRAĐANIMA GRADA GOSPIĆA Poštovani, Požari često izbijaju kao posljedica nekontroliranog spaljivanja trave, niskog raslinja, korova i otpada. Dolaskom proljeća i

Skip to content