zazeli-850x425.jpg.pagespeed.ce.FWGtuJNqfC

Zapošljavanje žena na području Gospića – Faza II

Grad Gospić je na Poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II“ Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, prijavio projekt „Zapošljavanje žena na području grada Gospića– Faza II“ ukupne vrijednosti 3.227.520,00 kn.“.

Projekt se provodi u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Gospić, Centrom za socijalnu skrb Gospić, Gradskim društvom Crvenog križa Gospić i Udrugom „Dobra vremena“ iz Sv. Roka.

Cilj projekta je ojačati radni potencijal 37 teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja koje će svojim radom poboljšati kvalitetu života 222 krajnja korisnika. Time se ublažavaju posljedice nezaposlenosti i rizika od siromaštva, a ujedno potiče i socijalna uključenost starijih i/ili nemoćnih osoba.

Projekt će se provoditi na području grada Gospića i općine Lovinac gdje su izrazito niske gustoće naseljenosti stanovnika, a većina naselja spada u ruralno područje. Nadalje, projektnim aktivnostima osigurat će se diseminacija informacija i vidljivost projekta.

 

Novosti o projektu možete pronaći klikom na sliku:      Novosti o projektu Zapošljavanje žena na području Gospića

 

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Skip to content