Predavanje– Osnove permakulturnog dizajna i regenerativne poljoprivrede-teorija i praksa

279711560_874057750661939_2175172088956557061_n

U sklopu projekta RAISE Youth – Ruralna akcija za inovativno i održivo poduzetništvo mladih održava se predavanje “Osnove permakulturnog dizajna i regenerativne poljoprivrede-teorija i praksa”.

Predavanje će se održati u četvrtak12. svibnja 2022. u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu „Dr. Ante Starčević“, na adresi Ulica dr. Franje Tuđmana 5, Gospić.

Cilj predavanje je predstaviti osnove permakulturnog dizajna i regenerativne poljoprivrede kroz teoriju i praksu s naglaskom na izvedene i planirane projekte u Hrvatskoj. Razgovarat će se i o modelu i tehnikama uzgoja povrća i ostalih poljoprivrednih proizvodnih sustava za lokalnu zajednicu.

Predavanje će voditi Hrvoje Bota dipl. ing.arh. direktor i glavni projektant društvenog poduzeća Održivo d.o.o. iz Splita.

Projekt RAISE Youth sufinanciran je kroz Fondove Kraljevine Norveške i Europskog gospodarskog prostora (EGP). Glavni cilj projekta je doprinijeti stvaranju novih radnih mjesta za mlade u ruralnim područjima korištenjem socijalnih inovacija. Projekt razvija inovativni model (samo)zapošljavanja za mlade koji se temelji na održivoj poljoprivredi i turizmu u sinergiji s razvojem digitalnih tehnologija.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Skip to content