Uređenje i izgradnja dječjih igrališta

IMG-20210628-WA0005-1-1024x576

Grad Gospić kontinuirano ulaže u izgradnju novih dječjih igrališta te sanaciju i uređenje postojećih kako bi svojim najmlađim sugrađanima pružio sigurno mjesto za igru i druženje.

Dječja igrališta na području grada Gospića održava gradsko trgovačko društvo Komunalac Gospić d.o.o. temeljem ugovora sa Gradom. Razni popravci, zamjene igrala, uređenje podloge i slično, dio je aktivnosti koje Komunalac redovito odrađuje. Tako su na osnovu izvršenih obilazaka i prijedloga građana u 2021. godini uređena dječja igrališta na trgu Stjepana Radića, u Pazariškoj ulici, sanirano je dječje igralište na Ličkom Osiku.

Izgrađena su nova dječja igrališta kod osnovne škole u Donjem Pazarištu i u parku Jasikovac.

Igrališta se kontinuirano, tijekom cijele godine održavaju i uređuju vodeći računa da se, sukladno mogućnosti, prihvate želje i zahtjevi roditelja, a planova za daljnja uređenja ne nedostaje.

Uređena dječja igrališta

Više

U tijeku su radovi u dječjem parku na Trgu Stjepana Radića

Više

Jasikovac kroz projekt Živjeti zdravo upotpunjen novim sadržajima

Više

Otvorenje dječjeg igrališta u Jasikovcu

Više

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Gospić

APEL GRAĐANIMA GRADA GOSPIĆA

STOŽER CIVILNE ZAŠTITEGRADA GOSPIĆA APEL GRAĐANIMA GRADA GOSPIĆA Poštovani, Požari često izbijaju kao posljedica nekontroliranog spaljivanja trave, niskog raslinja, korova i otpada. Dolaskom proljeća i

Skip to content