Utorak, Svibanj 22, 2018

Održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića

sjednica20 06U Gradskoj vijećnici Grada Gospića 20. lipnja 2017. godine, održana je konstituirajuća sjednica Gradskog Vijeća Grada Gospića. Prema uobičajenom protokolu sjednicu je otvorio predstojnik Državne uprave Ličko-senjske županije Darko Banić.

Nakon lokalnih izbora koji su održani 21. i 28. svibnja ove godine u sastav Gradskog vijeća Grada Gospića ušlo je ukupno 17 vijećnika. Njih 9 sa koalicijske liste HDZ-HSS- HSP AS, 6 sa liste HSP-a, 1 sa liste SDP-a, te 1 sa liste grupe birača.

Za predsjednika novog saziva Gradskog vijeća sa 9 glasova za, 7 protiv i 1 suzdržanim iz redova većine izabran je Petar Radošević (HDZ), a za potpredsjednika Zdravko Župan (HSS).

Novoformirano Gradsko vijeće izabralo je i članove Mandatnog povjerenstva, Odbora za izbor i imenovanje i Odbora za proračun i financije. Radi se o stalnim radnim tijelima Vijeća koja su propisana Statutom Grada Gospića.

Na samom kraju sjednice vijećnicima su se prigodnim riječima obratili gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević i novoizabrani predsjednik Gradskog vijeća Petar Radošević.

U svom obraćanju gradonačelnik Karlo Starčević izrazio je želju za napretkom i boljitkom Grada Gospića na dobrobit svih građana, dok je novoizabrani predsjednik Gradskog vijeća Petar Radošević zahvalio svim građanima na ukazanom povjerenju, pritom naglasivši kako se nada konstruktivnoj suradnji s izvršnom vlasti.

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting