Petak, Siječanj 19, 2018

POU

jezici 2018_Medium

POU

jezici u_turizmu_2018_Large

Gospić Događanja

Pandorina kutijica

Pandorina kutijicaPučko otvoreno učilište "Dr. Ante Starčević"

13.10.2011. u 20,00 sati
ulaznice u pretprodaji

Kako vođenje osobnog dnevnika može ugroziti brak jednog zaposlenika Ministarstva obitelji, u novoj komediji Teatra Gavran.
Nakon dvadeset pet godina sretnog i mirnog braka, simpatični portir Pero, zaposlenik Ministarstva obitelji, po prvi put u životu zaviri u kutijicu u kojoj njegova supruga Buba čuva pisma iz mladosti. Ondje pronađe i njezin intimni dnevnik. Ono što u njemu pročita istinski ga šokira. Njegova žena i njihov brak ukazuju se u neočekivanom svjetlu. U zapisima se spominje i stanoviti Toni, bivši pomorac! Na pomolu je susret i obračun dvojice suparnika…

Sadržaj je to komedije ‘Pandorina kutijica‘ Mire Gavrana kojom njegov obiteljski teatar otvara sezonu 2010./2011., a sve u režji Roberta Raponje.

 

Jesen u Lici 2011.

jesen_u_lici_2011

Jesen u Lici se održava 1. i 2. listopada 2011. godine na Trgu Stjepana Radića u Gospiću.

   

Humanitarna nogometna utakmica

U ponedjeljak 5. rujna u 17 sati na gradskom stadionu Balinovac održat će se humanitarna nogometna utakmica u povodu otvorenja CHM na Udbini.

Reprezentaciji hrvatskih svećenika suprostavit će se nogometna ekipa humanitarne udruge Cro Unum. Za Cro Unum će nastupati: Franjo Arapović, Dario Šimić, Mate Bulić, Goran Karan, Boris Novković, Slavne Knezović, Veljko Mršić, Dragan Primorac, Damir Primorac, Zoran Mamić, Ivica Mornar.

   
   

GaF - Gospićki alternativni festival

GaF

Na dan održavanja festivala organiziran je besplatan prijevoz autobusom. Prvi autobus polazi sa Autobusnog kolodvora Gospić u 20 sati, te će prometovati na liniji Gospić – Brušane – Gospić do završetka festivala. Radi ograničenosti parkirnog prostora mole se posjetitelji da koriste autobus umjesto osobnih automobila.

Opširnije: GaF - Gospićki alternativni festival

   

Stranica 42 od 43

pjp
zsgg
potpore

prostorni-plan-gospicupu-1
strategija
Program-ukupnog-razvoja-gradafinancijsko upravljanje
plan-gospodarenja-otpadomstudija reciklaze
n o_otpad
snjesko
energetski odrzivi razvitakzona-poslovnih-namjenazimska sluzba
vijece za prevenciju
POS-Gospic
grad-gospic-prijatelj-djece
gospicka-garda-vukovispomen soba
komunalna-naknadaplan-grada-gospicalpe

Vremenska prognoza

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting